zaterdag 11 december 2010

De eerste paar dagen

Het is al weer vier dagen geleden sinds ik ben geland en er is een hoop gebeurt. De eerste 2 dagen stonden eigenlijk in het teken van dingen regelen, zoals een telefoon nummer (040809792) een bank rekening openen, en veel presentaties over vanalles en nog wat! Het leuke aan de eerste paar dagen vind ik om te zien hoe de groep steeds closer word en er onderling steeds meer plannen ontstaan om met elkaar te reizen en ook ideeen met elkaar uitwisselen!

De avond van de tweede dag zijn we naar de Gaff geweest. Een backpackers tent met gratis eten! We waren de hele dag druk bezig geweest met de rompslomp die nodig was, dus we hadden wel zin in feestje. Ik heb die avond mee gedaan aan een dans wedstrijd waarin ik moest battelen tegen 3 vrouwtjes en 2 mannetjes. We kregen allemaal een muziek soort waar we onze moves op moesten maken en gelukkig kreeg ik hip hop! Ik deed heel erg m'n best maar als er 3 dames op het podium staan kan er geen jongen tegen op! Maar als troost kreeg ik toch een paar gratis drankjes van de bar vrouw die vond dat ik eigelijk gewonnen had!

Een uurtje later was er een wet t shirt contest waar je $200 mee kon winnen, en wat ik daar heb gezien was echt ongelofelijk! Er waren 10 meiden die mee deden voornamelijk Amerikanen en Engelsen, maar de eerste chick begon al vrij wild en ze gingen allemaal voor de winst dus bij nummer 7 hadden ze geen kleding meer aan! Nou was er 1 stripper bij en dat was toch wel de duidelijke winnaar! (ze hing met d'r benen horizontaal aan de muur)

Voor de rest zijn we met de water taxi naar het strand geweest, die reis was echt heel vet! Je hebt echt honderde huizen, gebouwd op de bergen die tussen de 10 - 50 miljoen kosten! heel ziek.
De begeleiders wisten een mooi strandje en daar hebben we lekker liggen bakken en heerlijk gelunched! Het enige naadeel van die dag was dat ik zo eigenwijs was dat ik me niet om het uur insmeerde dat ik nu zo rood als een kreeft ben, en het doet gigantisch veel pijn!

We hebben ook een wandeling gemaakt door een park aan de kust en dat was echt geweldig je kon de ingang van de baai naar sydney zien en je denkt nu ja leuk als je dat ziet! Maar het wAs echt heel erg mooi om te zien en ik ben weer een ervaring rijker!

Op naar nog veel meer ervaringen!

See you all later!


Location:Sydney

1 opmerking: